Tuesday, 10 December , 2019
امروز : سه شنبه, ۱۹ آذر , ۱۳۹۸ - 13 ربيع ثاني 1441
شناسه خبر : 4089
  پرینتخانه » اخبار شرق استان, بهداشت, دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار : 12 خرداد 1398 - 13:10 |
رییس دامپزشکی بم خبر داد:

ضبط و معدوم سازی ۲ تن فرآورده خام فاسد در ماه مبارک رمضان/معرفی ۱۲ متخلف به مراجع قضایی

مسعود اسدی پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم در گفت و گو با خبرنگار طلوع ارگ؛  از تشدید نظارت بر […]

ضبط و معدوم سازی ۲ تن فرآورده خام فاسد در ماه مبارک رمضان/معرفی ۱۲ متخلف به مراجع قضایی

مسعود اسدی پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم در گفت و گو با خبرنگار طلوع ارگ؛  از تشدید نظارت بر واحدهای عرضه فرآورده خام دامی، رستورانها، آشپزخانه ها، محل های عزاداری و … در ایام ماه مبارک رمضان بویژه در لیالی قدر خبر داد.
مسعود اسدی پور گفت: فرآیند تولید محصول باید طبق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور صورت گیرد و با موارد مغایر با ان برخورد می شود و تحت هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد سلامت مردم بویژه روزه داران عزیز به خطر بیفتد و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.
این مقام مسؤل افزود: در شهرستان بم مراکز عرضه فرآورده های خام دامی (شامل مرغ، ماهی، تخم مرغ و گوشت قرمز) و رستوران ها و تالارها بطور منظم و دوره ای مورد بازدید کارشناسان شبکه قرار می گیرند و با متخلفین از موازین بهداشتی بشدت برخورد می شود و فرآورده های خام دامی فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری و معدوم می گردد که از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون طی ۴۰۵ بازدید از مراکز عرضه مقدار ۲۰۰۰ کیلوگرم فراورده خام تاریخ منقضی و غیر بهداشتی ضبط و معدوم گردیده است و۱۲ مورد مرکز عرضه فرآورده خام دامی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی به مراجع قانونی معرفی گردیده است.
اسدی پور تصریح کرد: در برخی نظارت ها به منظور هم افزایی در نظارت های بهداشتی این بازرسی ها در قالب گشت مشترک با سایر ادارات مرتبط از جمله فرمانداری، شبکه بهداشت ، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و اداره صنعت،معدن و تجارت با همراهی دامپزشکی انجام می گردد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از مهمترین بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام(تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) در اثر تماس با گوشت، خون و سایرقسمتهای دام آلوده به انسان منتقل شده و اصلی ترین راه گسترش آن کشتار دام به صورت غیربهداشتی در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه می باشد، شهروندان و خاصه از بانیان هیئت ها خواست، گوشت استحصالی را مدت۲۴ ساعت قبل از طبخ حتما در دمای یخچال ( ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد) نگهداری کنند.
این مقام مسؤل از مردم خواست که هنگام تهیه گوشت قرمز حتما به مهر دامپزشکی توجه کنند و گوشت مرغ نیز در بسته بندی با تاریخ مصرف مشخص تهیه کنند ودر صورت مشاهده هر گونه تخلف موضوع را با اداره دامپزشکی این شهرستان در میان بگذارند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.