تاریخ : پنجشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۵ Thursday, 2 July , 2026

دادستان بم: سلامت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است/ برخورد قاطع با متخلفان حوزه سلامت

  • کد خبر : 16342
  • 08 تیر 1405 - 11:18
دادستان بم: سلامت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است/ برخورد قاطع با متخلفان حوزه سلامت

دادستان عمومی و انقلاب بم گفت: دستگاه قضایی در حوزه سلامت مردم هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد داشت و برخورد قاطع و بدون اغماض با متخلفان این حوزه، از جمله پلمب مراکز متخلف، در دستور کار قرار دارد.

به گزارش طلوع ارگ، حمید حسنی‌نیا در دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت هفته قوه قضاییه، ضمن گرامیداشت این هفته و تقدیر از تلاش‌های کادر درمان و متولیان حوزه سلامت، اظهار کرد: سلامت جامعه، امنیت غذایی و دارویی مردم از مهم‌ترین مصادیق حقوق عامه است و هرگونه کوتاهی در این زمینه، مستقیماً حقوق شهروندان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
وی با تأکید بر ضرورت نظارت مستمر بر مراکز درمانی، داروخانه‌ها و واحدهای عرضه مواد غذایی، افزود: دادستانی ضمن حمایت از فعالیت‌های قانونی و خدمت‌رسانی مطلوب در حوزه سلامت، در برابر تخلفاتی که جان و سلامت مردم را تهدید می‌کند، با قاطعیت و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
دادستان بم تصریح کرد: هرگونه فعالیت غیرمجاز در مراکز درمانی، تخلفات بهداشتی و عرضه کالاهای سلامت‌محور غیراستاندارد با واکنش قانونی بازدارنده مواجه خواهد شد و پلمب مراکز متخلفی که سلامت مردم را نادیده می‌گیرند، یکی از اقدامات جدی دستگاه قضایی در این حوزه است.
وی همچنین بر ضرورت تعامل مستمر میان دستگاه قضایی و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تأکید کرد و گفت: پیشگیری از وقوع تخلفات و ارتقای شاخص‌های سلامت عمومی، نیازمند همکاری، تبادل اطلاعات و نظارت میدانی مستمر از سوی دستگاه‌های مسئول است.
در پایان این دیدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم نیز با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی، بر آمادگی این مجموعه برای گسترش همکاری‌ها در راستای حفظ سلامت عمومی و برخورد با تهدیدکنندگان بهداشت و درمان تأکید کرد.

لینک کوتاه : https://toluearg.ir/?p=16342

ثبت دیدگاه

انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.