به گزارش طلوع ارگ، اسدی پور به اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و اهمیت حوزه دامپزشکی در حفظ بهداشت و سلامت جامعه اشاره کرده وی اشاره کرد: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تأمین فرآورده های دامی و لبنی سالم تحقق می یابد.
این مقام مسؤل افزود: در شهرستان بم مراکز عرضه فرآورده های خام دامی (شامل مرغ، ماهی، تخم مرغ و گوشت قرمز) و رستوران ها و تالارها بطور منظم و دوره ای مورد بازدید کارشناسان شبکه قرار می گیرند و با متخلفین از موازین بهداشتی بشدت برخورد می شود و فرآورده های خام دامی فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری و معدوم می گردند و امکان ادامه فعالیت واحدهای متخلف را مشروط به رفع نواقص بهداشتی مورد تذکر دانست و گفت: صاحبان این مراکز با گذراندن مراحل قانونی و اجرای تعهدات در زمینه رعایت نکات بهداشتی می توانند به فعالیت صنفی خود ادامه دهند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از مهمترین بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام(تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) در اثر تماس با گوشت، خون و سایرقسمتهای دام آلوده به انسان منتقل شده و اصلی ترین راه گسترش آن کشتار دام به صورت غیربهداشتی در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه می باشد، شهروندان و خاصه از بانیان هیئت ها خواست، گوشت استحصالی را مدت۲۴ ساعت قبل از طبخ حتما در دمای یخچال ( ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد) نگهداری کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم از همشهریان محترم درخواست نمود که گوشت و مرغ مورد نیاز خود را صرفا از مراکز مجاز که تحت نظارت این اداره می باشند تهیه نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی با منشاء دامی را به شبکه دامپزشکی شهرستان به شماره تلفن ۴۴۲۱۳۷۴۴ اطلاع دهند تا برخورد قانونی با متخلفین صورت گیرد.
نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی بم بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی در ایام محرم
لینک کوتاه : https://toluearg.ir/?p=4541