وی افزود: نباید برای فضای سبز و شستن ماشین از آب شرب استفاده شود ضمن اینکه دین اسلام بر پرهیز از اسراف تاکید زیادی دارد.
نیکزادی با اشاره به اینکه عمده مصرف آب در بخش کشاورزی است، تصریح کرد: دولت تسهیلات خیلی خوبی برای اجرای سیستم های آبیاری نوین و تحت فشار اعطا می کند که تا ۸۵ درصد رایگان است و باید کشاورزان حتما مزارع را به روش های نوین آبیاری تجهیز نموده و آب اضافی مصرف نکنند زیرا سفره های آبی محدود است.
وی با بیان اینکه نباید کشت های جدید داشته باشیم، افزود: در پیشگیری از تبخیر آب باید تلاش کرده و آرام آرام به سمت کشت های متراکم و گلخانه ای به ویژه کشت های هیدروپونیک برویم.
نماینده مردم شهرستان های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کشاورزان استان باید به سمت کاشت محصولات کشاورزی با مصرف آب کمتری رفته و از کشت محصولاتی که آب بیشتر و صرفه کمتری دارد خودداری کنند اظهار کرد: باید مصرف بهینه رعایت شود تا بتوانیم در درازمدت از آبها استفاده کنیم. هرچند آب های زیرزمینی جایگزین نمی شود و باید در جمع آوری، استفاده و درست مصرف کردن بکوشیم.
نیکزادی با اشاره به اینکه باید از روش های تزریق آب به اعماق زمین مانند طرح های آبخیزداری و آبخوان داری استفاده کنیم، تصریح کرد: با توجه به اینکه ما در کویر هستیم و بارندگی های شدید غیرفصلی داریم و پوشش گیاهی از بین رفته و با بارندگی شدید تبدیل به سیلاب های شدید می شود، باید طرح های آبخیزداری اجرا شود که اگر این آبها مهار و برای تغذیه آب های زیرزمینی استفاده و از خسارت به مردم جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه در کشور ۳۰۰ هزار حلقه چاه غیرمجاز وجود دارد، گفت: پیشنهاد داده ایم وزیر نیرو برنامه ریزی جدی برای ساماندهی و تعیین تکلیف چاه ها انجان دهد و به دولت پیشنهاد دادیم به چاه های ممنوعه و غیرمجاز مجوز استفاده از برق داده شود تا با برق آنها را کنترل کنیم که هنوز این اتفاق نیفتاده در حالی که با میزان قدرت برق می توانیم مصرف آنها را کنترل کنیم.
نماینده مردم بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید کنتورهای هوشمند را نصب و منابع آبی ورودی و خروجی حتما کنترل شود که اگر این مسایل را رعایت نکنیم در آینده با چالش بسیار بسیار جدی مواجه شده و خیلی از شهرهای ما تخلیه خواهد شد.
نیکزادی با بیان اینکه در رفسنجان آب نیست و باغات پسته دارد خشک می شود، گفت: بحران آب جدی است و دولت، مردم و مجلس باید به طور جد موضوع آب را مدیریت کنند تا مردم با چالش بیشتر مواجه نشوند.
نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس اظهار کرد: طرح انتقال آب به استان با هزینه خیلی بالا مطرح است و دغدغه زیادی در این بحث داریم که بتوانیم آب را مدیریت کنیم.
وی با بیان اینکه مدیریت منابع آبی در استان کرمان ضعیف است و باید بهتر شود بیان کرد: شرق استان نیز وضعیت بهتری از دیگر نقاط استان ندارد و جزو مناطق فوق العاده خشک استان و کشور است.
وی افزود: منابع آبی ما از رشته کوه جبالبارز تامین می شود و مدیریت کاملا ضعیف و مشهود است و از آب موجود در سد نساء استفاده نکردیم که آب سد یا تبخیر و یا با بارندگی سرریز می شود و اقدامات زیر سد خوب نیست و مسیل باز نیست که این امر مشکلاتی برای مردم ایجاد کرده است.