تاریخ : یکشنبه, ۲ آذر , ۱۴۰۴ Sunday, 23 November , 2025
در راستای حمایت از تولید؛

رئیس کل دادگستری استان کرمان از معدن خان‌خاتون بم بازدید کرد

  • کد خبر : 15693
  • 02 آذر 1404 - 10:30
رئیس کل دادگستری استان کرمان از معدن خان‌خاتون بم بازدید کرد

رئیس کل دادگستری استان کرمان به همراه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و رئیس دادگستری بم، در آغاز سفر یک‌روزه خود به شرق استان، از معدن سرب و روی خان‌خاتون بم بازدید کرد و روند فعالیت‌ها را با هدف حمایت قضائی از تولید و رفع موانع بررسی کرد.

به گزارش طلوع ارگ، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی در حاشیه این بازدید اظهارداشت: این واحد تولیدی که در زمینه فرآوری روی و سرب فعالیت می‌کند، پنج سال است که مشغول به کار است و مالکیت آن خصوصی می باشد.
وی ضمن اشاره به این مطلب که خلوص‌سازی سرب و روی در این واحد به ۳۰ و ۴۰ درصد می‌رسد و در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی عملکرد خوبی داشته است، ادامه داد: معدن خان‌خاتون مشکلاتی با اداره مالیات و محیط زیست داشته و دارای دیرکرد و جریمه‌های مالیاتی بوده است که در ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، مصوب شد مالیات‌های معوق این واحد تولیدی تقسیط شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین حمیدی ضمن تاکید بر این مطلب که یک ظرفیت خوب در این معدن ایجاد شده که استان می‌تواند از آن بهره‌مند شود، عنوان کرد: در ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی تلاش می شود که بر مبنای پیگیری های مستمر، مسائل واحدهای تولیدی و صنعتی رفع گردد تا مانعی برای تولید ایجاد نشود و در این مسیر هر کمکی که از دست مجموعه قضائی برآید، انجام خواهد شد تا فعالیت‌های اقتصادی حفظ شده و توسعه یابد.
وی خاطرنشان کرد: در این معدن نزدیک به ۴۰۰ نفر اشتغال دارند و هر مشکلی که در شهرستان قابل حل باشد توسط مسئولین شهرستان حل خواهد شد و مسائل استانی و ملی نیز با کمک مجموعه قضائی پیگیری و رفع خواهد شد.

لینک کوتاه : https://toluearg.ir/?p=15693

ثبت دیدگاه

انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.